MaxTomas-scaled-e1647271499132.jpg

Om Säker Trädfällning

Tryggt och säkert!

Vi prioriterar säkerhet. Finns minsta risk för att trädfällningen kan skada något använder vi riggningsutrustning, lift eller annan säker lösning. Allt för att arbetet skall utföras på ett säkert sätt.

Kunden skall känna sig trygg. Vi har givetvis alla behörigheter som krävs. Allt för att våra kunder skall veta att de aldrig blir ansvarsskyldiga om olyckan mot förmoda skulle inträffa. 

Biologisk mångfald

Vi strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt återplantera växtlighet efter trädfällning bara för att bevara den biologiska mångfalden. Vi har ett gemensamt ansvar att hjälpa bin och andra pollinerare att behålla en miljö som de trivs i.

Vi konsulterar gärna om ni har funderingar kring träd- eller trädvård. Helst ska träden få stå kvar och växa, men i många fall hjälper man andra träd och växter genom att släppa in luft och ljus. Därför bör gallring ske emellanåt. 

Bra att veta

Vi kan hjälpa till med:

All form av trädfällning och beskärning
Fruktträdsbeskärning
Häckklippning
Kostnadsfri offert
Råd & tips kring träd-och skogsvård
Avhämtning av trädgårdsavfall

Att hålla tider och ha fortlöpande information under projektets gång är för oss en självklarhet.

Tips!
1:a Juli 2021 höjdes Rut-beloppet till 75 000kr per person. Rut kan användas till samtliga “trädgårdsarbeten”.
Tomas Green

Startade det som idag är Säker Trädfällning Syd AB 2017. Har alltid varit intresserad av träd och växter så därför är mitt arbete min favoritplats.

Max hägglöf

Har drivit eget företag sedan 1991. Sedan 6 år tillbaka i trädgårdsbranschen. Alltid kunden i fokus! ”Ordning å reda – pengar på fredag”